+40 0761695613
 +40 0742302355

 sapesibsolution@gmail.com

Strada Frunzei, 1B
Sibiu 550048

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.

Șapa Mecanizata Sibiu

Servicii

Șapă pentru spații industriale

 

Tip de șapă ce este/ poate fi folosită fără acoperirea sa ulterioară cu alte materiale. Este realizată dintr-un amestec cu o concentrație mai mare de ciment și aditivi pentru a asigura o durabilitate mai mare în timp. Grosimea sa poate să difere în funcție de cerințele/specificațiile clientului. 

Avantajele clientului constau în: timp scăzut de execuție, randament mai mare la nivelul unei perioade de timp prin utilizarea robotului automat de nivelare, cost final mai scăzut, calitatea superioară a suprafeței prin elicopterizare.

Șapă pentru spații de locuit

 

Tip de șapă folosit ca bază pentru alte materiale ce asigură caracteristicile finale urmărite de client (confort, izolare fonică, izolare termică etc). Este mai puțin pretențioasă la rezistență, dar în schimb impune cerințe destul de stricte în privința caracteristicilor geometrice (planeitate)

Avantajele clientului constau în: timp final de execuție mai mic, siguranța unei soluții tehnice conforme cu nevoile clientului, planeitate pentru instalarea unor materiale decorative (parchetul nu va scârțâii, gresia nu va ”sări”), reducerea consumului de materiale adiționale (adeziv pentru gresie), cost final mai scăzut.

Montaj elemente de finisaj

 

Montarea de gresie, parchet și pardoseală de PVC este o activitate complementară pentru firmă, aceasta fiind derulată cu două obiective: unul pentru a oferi servicii complete de pardoseală și al doilea pentru reducerea costurilor finale. 

Avantajele clientului constau în: servicii complete de pardoseală, garanție asupra rezultatelor, un cost contractul pentru întreaga lucrare.